JURIDISCHE SCAN VOOR UW BEDRIJF

Of u nu een onderneming wilt starten of al jarenlang onderneemt, van tijd tot tijd is het verstandig om uw bedrijf te laten doorlichten door een ervaren jurist. Hiermee voorkomt u veel problemen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u advies nodig hebt over een of meer specifieke onderwerpen. Waar moet u op letten?

Contracten

Contracten zijn niet weg te denken uit het moderne zakenverkeer. Hoewel een mondelinge overeenkomst net zo geldig is als een schriftelijke, verdient het aanbeveling om afspraken schriftelijk vast te leggen. Dat schept duidelijkheid voor partijen en kan dienen als bewijsmiddel als er een verschil van mening over de afspraken ontstaat.

Er zijn vele soorten contracten. Een paar veel voorkomende zijn: 

• Overeenkomst van opdracht

• Koopovereenkomst 

• Huurovereenkomst

• Distributie-overeenkomst

• Arbeidsovereenkomst

Veelal worden overeenkomsten gecombineerd met algemene voorwaarden. De specifieke afspraken worden in een contract geregeld, voor het overige gelden de algemene voorwaarden. Wilt u meer weten? Neem contact op


Als u wilt weten of uw zaak kans van slagen heeft, als u een kennismakingsgesprek wilt omdat u een huisjurist nodig hebt of als u meer informatie over onze tarieven wilt krijgen, vul dan het formulier in: