Mr. Catharina Mastenbroek

Dank u voor het bezoeken van deze website. U bent op zoek naar een juridisch adviseur. Daarbij draait het voor een belangrijk deel om vertrouwen. U wilt een deskundig advies van een professional met ervaring. In mijn curriculum vitae kunt u zien welke opleidingen en ervaringen ik heb opgedaan. U vindt mijn curriculum vitae op deze pagina.

Persoonlijke aandacht en maatwerk staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom maak ik graag kennis met u. Het is belangrijk om goed geinformeerd te zijn, zodat het juridisch advies dat u krijgt zo goed mogelijk aansluit bij uw probleem en uw situatie. U hebt steeds te maken met slechts een juridisch adviseur. Dat voorkomt onduidelijkheden en misverstanden. Uw juridisch adviseur is goed bereikbaar, als het nodig is zelfs 's avonds of in het weekend. Wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen? Neem contact op met het formulier op deze pagina. U kunt natuurlijk ook bellen: 020-4040430


Curriculum Vitae

1999 - heden: Mr. C.H. Mastenbroek, zakelijk en juridisch advies
2012: certificate of proficiency in English (Cambridge)
2002: postdoctoraal Belastingrecht (Vrije Universiteit Amsterdam)
1990 - 1998: juridisch adviseur Bipharma b.v.
1984 - 1990: Doctoraal Nederlands recht, richtingen privaatrecht en internationaal recht (Vrije Universiteit Amsterdam)
1978 - 1984: Gymnasium (Fons Vitae, Amsterdam)

Neem contact op


Als u wilt weten of uw zaak kans van slagen heeft, als u een kennismakingsgesprek wilt omdat u een huisjurist nodig hebt of als u meer informatie over onze tarieven wilt krijgen, vul dan het formulier in: