Arbeidsrecht:
Juridisch advies voor werkgevers

Als werkgever hebt u te maken met vele soorten mensen in uw bedrijf. In elke onderneming komen problemen voor tussen werkgevers en werknemers. Deze zijn vaak op te lossen, maar helaas niet altijd. Wilt u advies over arbeidsrechtelijke aangelegenheden? Dan bent u aan het juiste adres. 

Arbeidsovereenkomst

Bij het in dienst nemen van werknemers, krijgt u als ondernemer te maken met een aantal keuzes die u moet maken, als u een arbeidscontract opstelt.

• Geeft u de werknemer een tijdelijk arbeidscontract?
• Bedenk of u uw nieuwe werknemer een proeftijd wilt geven en of dit is toegestaan.
• Neem in de arbeidsovereenkomst het aantal vakantiedagen op waarop de werknemer recht heeft.
• Overweeg het opnemen van een relatie- of concurrentiebeding.
• Regel de onkostenvergoeding voor uw werknemer op de juiste manier.
Het zijn keuzes die gedurende de hele dienstbetrekking met de werknemer een rol blijven spelen. Het is daarom van groot belang deze zaken goed te regelen in de schriftelijke arbeidsovereenkomst die u met uw werknemers aangaat. Een goede arbeidsovereenkomst kan u in de toekomst veel problemen besparen. Het is daarom een goede investering om hiervoor de hulp van een ervaren arbeidsrechtjurist in te roepen.

Meer lezen over de arbeidsovereenkomst? Klik hier.


NEEM CONTACT OP

Als u wilt weten of uw (ontslag)zaak kans van slagen heeft, als u een kennismakingsgesprek wilt of als u meer informatie over onze tarieven wilt krijgen, vul dan het formulier in: